Wednesday, November 12, 2008

αυτο το μαγαζι το Μπουζ

ΕΔΩ ΜΑΝΟς.
μΕ επηγαν εκει τις προαλλες παλι στην οδος κολοκοτρονη να παμε στο μπουζ.
Αυτο το μαγαζι το επισκπτομασταν πολυ παλια - τουλαχιστο 12 χρονια αλλα ακομα ειναι καπως μαλακια.
μονο που τωρα εχει κι αλλα μαγαζα σδτην περιοχη.

για οσους δεν ξερουν να περιγραψω μια το μαγαζι οπως το εχω δει εγω.

μπαινεις μεσα κι εχι μια πορτα με ενα σιρματοσκινο που τραβολογα ενα μπουκαλι και αμα εισαι γκαντεμης σου πιανει το μπουφαν και γινεσε ρομπα

μετα σε περνει η μποχα γιατι εξαερονετεε το μαγαζι μονο οποτε ανοιγει αυτη η πορτα.
αλλο εξαερισμο δεν εχει κι επειδη ειναι μεσα ο ενας πανω στον αλλο που καπνιζει, η μποχα ειναι μπολικη.
εχει κατι σκαμνια στο βαθος που τα χουν φτιαξει μονοι τους απο σανιδες. και εχουν απανω ενα μαξιλαρι πολυ καθαρο.

αμα εισαι μαλακας, οταν κατσεις και σε κοπσει καμια σκληθρα απο το σκαμνι στα γκογκοφια, πας και κουνας το μαξιλαρι και πιανεις και την τσιχλα του προηγουμενου απο κατω. ολα τα μαζιλαρια εχουνε τσιχλα απλα αλαζει η γευση.

αλλο ωραιο οταν πηγα εγω ηταν που επαιζε μια ταινια που μου μου ειπαν ειναι κουλτουρα και εδειχνε μια τα βυζια εξω να τρεχει σε ενα σκουπιδαριο, αλλα γνικα ητο μαλακια γιατι ειχε και τριχεσ τστην αμασχαλη.

επισης αυτη την ταινια την προβαλε απο διαφορετικα μηχανιματα, ετσι ωστε οπου και να καθοσουν επρεπε να βλεπεις αυτη με της μασχαλες και τα βυζια (που ηντουσαν και αλλοιθωρα)

τελος και το καλιτερο ειναι που εχουν μιασει μαμουνια και κατσαριδες γιατι ο μαλακας που το χει εχει κρεμασει ενα περιδρομο διπλες απο το ταβανι

ναι μην το γελας

αυτουνου λενε πως του χρωσταγε λεφτα ενας που χε φουρνο και ξεχρεωσε με διπλεσ και λουκουμαδες που μιαζουν με ποδια. ντονατσ διλαδι.αυτα με τι σταφιδα αναμεσα στα δαχτυλα

τις διπλες τις ντανιασε και καναννε μια μαλακια στο ταβανι και καλα για φως, που χει πιασει σκουληκια, και τους λουκουμαδες τους εχει σπιτι του (εχω παει εγω με το μαγαζι να του βαλουμε κατι σωληνες) και τους κανει κατι ανωμαλιες απο την τρυπα.
και καλαποδια για τα nike

δεν θελω να πω αλλα γιατι μπλεκομαι με τη νυχτα, αλλα αμα πας στο μπουζ να δεις καλα το φωτιστικο αυτο με τις διπλες και να μου χαιρετισεις τον λαμπρο. ζει στην τεταρτη σειρα διλες και εχει 6 ποδια.

γενικα χαθηακ το ξερω, αλλα ειχα δουλιες

1 comment:

Anonymous said...

a re mano! eixes douleies..pff!
se sygxwroume omws gia ta skamnia kai ta kathara tous maksilaria. Alla ksexases kai to nero sthn plastikh tou kanatoula, pou exei vgalei mpourmpoulithres apo proxtes pou to gemisane.

oi palies sou 2 fanz