Saturday, April 21, 2007

TO ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΒΗΝΕΙ

Mετα το φιλο μου darkdays που γυριστηκε και ταινια, τωρα ενα νεο βλοκ λεει και για το φεγγαρι. http://www.myblog.gr/eleanna/4560/

Εμενα δε μενοιαζει και πολυ γιατι η κοιμαμαι νωρις και δεν το βελπω το φεγγαρι η αμα δε εχω κοιμηθει ειμαι στα μπαρς για γκομενακια και κοιταω αλλου.
Απο την αλλη αμα στο γκομενακι αριχισεις και λες για φεγγαρια, αυξανεις και τις πιθανοτητες να κανεις κι αλλα πραματα, ειδικα την ανοιξη που αυξανουν οι ορμες. Με το ζεστο καιρο τοσο το φεγγαρι οσο και αλλα πραματα μεγαλωνουν.

Παρτηρησα οτι στο μπλοκ αυτο για το φεγγαρι εχει πολλα στα ρωσικα. Οι ρωσιδες ειναι καλες αλλα εμεις με τον κυριακο παμε πιο πολυ σε ουκρανεζες και κατι απο την Γκανα. Αυτες ειναι πιο μαυρες αλλα κανουν πολυ καλο λαπντανσ.

Εδω Θελω να πω στου κακκοηθεις που λενε: τι γκομενακια και μαλακιες, αφου εχεις την ασπασια.

Οτι ασπασια ουτε ιντρνετ εχει ουτe και ξερει οτι εχω μπλοκ. Οποτε oi χιλιαδες φιλοι μου που στελνετε σχολια εδω ασπασια klp δεν ειστε σοβαροι και τρωτε ακυρο.

2 comments:

Anonymous said...

ΕΔΩ ΡΩΣΙΔΟΥΛΕΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΔΟΥΛΕΣ, ΜΕ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΟΣ! ΚΑΛΕ ΜΟΥ BLOGGER ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘ' EΚΑΣΤΗΝ. ΣΕ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ BLOG? ΑΧ, ΤΟΝ ΑΤΙΜΟ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ!!! ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΟΥ PC ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ!!!!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΑΤΟΠΑΡΔΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Anonymous said...

ΒΡΕ ΓΑΤΟΠΑΡΔΕ ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΙΔΡΩΝΕΙΣ?
ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ Κ ΑΣΤΗΝΕ ? ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ? ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΕΣ?
Κ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΟΣ ΑΚΥΡΟΣ.
ΒΑΛΕ Κ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΑ ΣΟΥ!!