Saturday, April 21, 2007

TΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Επισης βρηκα ενα βλοκ που λεε για παραφυση σεξ με εγωγηινους. Παραφυση το λεει κι ο ασκητης σε μια εκπομπη που χε παλια. Εμεις στην καισαριανη το λεμε πισωκολλητο και αλλα πολλα. Γενικα εχω πολυ εντυπωσιαστει με ολα αυτα στο ιντερνέτ.

Ο κυριακος λεει να μην τα πιστευω ολα γιατι ας πουμε το darkdays ητο ταινια. Τωρα αμα και αυτο με τα παραφυση ειναι για ταινια θα θελω να τη δω παντως γιατι και το xfiles εβλεπα ευχαριστα αλλα και εωτικες ταινιες που δινει η βραδυνη και το θεμα που παιρνω καθε κυριακη.

Αρα ενα εργο με παραφυση εξωωγηινους μπορει να ναι και καλο

εδω ειναι το βλοκ

http://illuminada.pblogs.gr/2007/04/56013.html


Βρηκα και κατι αλλα βλοκ αλλα αυτα ετσι και τα κανουν ταινια ειναι για πολυ σιχαμαρα και δεν τα βαζω.

2 comments:

Anonymous said...

ΕΔΩ ΡΩΣΙΔΟΥΛΕΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΔΟΥΛΕΣ, ΜΕ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΟΣ! ΚΑΛΕ ΜΟΥ BLOGGER ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ? Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘ' ΕΚΑΣΤΗΝ. ΣΕ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ Η ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ BLOG? ΑΧ, ΤΟΝ ΑΤΙΜΟ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ!!! ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΟΥ PC ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΖΟΥΜΕ!!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΑΤΟΠΑΡΔΕ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Anonymous said...

Φιλε Μανο, αυτη η Ελεαννα πως τη λενε, ειναι που εχει το blog με τους εξωγηινους που γουσταρουν οθωμανικο?

Αναδημοσιευει και αρθρα του Θαναση Βεγγου λεει!

τσ τσ τσ τι ανωμαλια...