Thursday, May 21, 2009

σχετικα με τον Αγιο κωνσταντινο τον γιωργο παπαπανδρεου και τι θα πρεπει να κανει μετα τις εκλογες



εδω μανος. με αφορμη που θα παω χρονια πολλα σε ολες τοις ελενες και τους  κονσταντινου;ς, ηθελα να πω και μια αναδρομη στο παρελθον και να μαθαινουν και οι νεωτεροι. Λοιπον ο αγιοσ κωνσταντινος ειχε κανει ενα κολπο που για να το καταλαβετε πιο καλα θα πρεπει να το δειτε σε σχεση με τον παπαδρου σημερ.

ασ πουμε οτι κερδιζει ο παπαπανδρεοσ τις ευροεκλογες. και παλι προβληματισμενος θα ειναι, γιατι εχει πολυ κκριση κα προβληματα και δεν θα καταφερι τιποτα.
οποτε μπορει να κανει το εκσισ. να παει με τη μανα του τη μαραγαριτα  και να πει.
η μαμα ειδε στον υπνο της που ειναι κρυμενη η μονοτικη ταινια με τιν οποια τιλικσανε οι τουρκοι τα ματια του οτσαλαν στο αεροπλανο, να πανε μετα και να τιν κσεθαπσουν και μετα με τη θαυματουργη ταινια που εχει πανο και τριχεσ απο τα φριδια του οτσαλαν, να κανουν την ελαδα κουρδισταν και ξεκινισουν μια νεαυτοκρατορια.

κατι τετοιο ειχε κανει κι ο κονσταντινοσ. Οι χριστιανοι τοτε ητο κατι σαν το πεκακα. κατι σαν τους κοθρδους. αυτοσ ητο αυτοκρρατορασ και ειχε και τρελα ζορια εδο μα τους εληναραδες, οι οποιοι ητο φιλοσοφιμενοι τιποι και πιστευαν σ εκατι  12θεα και μαλακιεσ

λειε λοιπον στην ελενη.

μανα, δε λες οτι ειδαμε ονειρο το σταυρο του χριστου να το κανουμε επισημμη θρησκεια γιατι δεν την παλευω?
οκ ειπε η μαμα (η μαργαριτα παπανδρεου δηάδη)

και ετσι εγινε ο πρωτος αυτο κρατορασ και αγιοσ μαζι. α για να μην τα κανουμε ολα λαπα, στο σημειο αυτο να πουμε οτι αγιο δεν τον εκανε τον εαυτο του με τη μια. μετα απο πολα χρονια ο εγγονος του που επισης δεν την παλευε και πολυ στην εξουσια, ανακυρικσε τον παπου του αγιο για να εχει την ευνοια του κοσμου.

για να το καταλαβεις παλι καλυτερα ειναι σα να λεμε να πει ο καραμανλης τωρα οτι ο θειος του ο μακαριτης ειναι αγιος. ετσι ενω αντικειμενικα δεν την παλευει ο κοσμος θα τον θελει στην εξουσια γιατι ειχε θειο αγιο.

αυτα απο ιστορια

χρονια πολλα στους κοσταδες και στις ελενες me τους οποιου  ς θα παμε για μπυρες. σημερα

No comments: