Sunday, April 29, 2007

xAMENOi lost αγνουμενοι αλλα εραστες (καποιοι)

Εδω Manos. θελω να ζητησω συγγνωμη γιατι εκανα μια παραπληροφοριση και ειναι και κι ενας δικηγορος που χει μπλοκ ο η λοηερ και θα βρω και κανα μπελα

ειχ απει οτι στο λοστ χαρα στα μπυτια του ειχει δει μονο ο σογιερ, που τον κοροιδευκαι και βλαχο και λοιπα. Αμα θετε να ξερετε οσο πιο λαικο παιδι εισαι τοσο πιο πολυ με πιανει η ανοιξη κλπ και να μην κοριδευτε.

Λοιπον ενω ο βλαχος παει με τισ γκομενες μια στα ποταμια (με κεινη τη μεξικανα με τους κωλους) μια στα κλουβια (με κεινη που περνει αμινοξεα κι εχει κατι μπατσα να) και μια στις σκηνες (παλι με αυτη που περνει πολυπρωτεινες και κρεατινη κι εχει κατι μπουτια να)

ο γιατρος πτυχιουχος ανθρωπος τραβολογιετε αριστερα δεξια με κεινη την γιατρινα την κλαψομουνα που κυνηγαει ολες τις γκαστρωμενες στο νησι.

Το λοιπον λαθος. Ειδα το νεο λοστ που εστειλε ο κυριακος και τελικα εχει φαει αλμυρο φυστικη και η κορεατισα. Ο τζινης εχει κι αυτος επηρεαστει απο την ανοιξη και ειναι κι ο δευτρος .. ολοι οι αλλοι πατανε κουμπακια στα κουμπιουτερς.

Και για να μη γινω σαν τον καραφαλ τον λοκ σας κλεινω τωρα και παω παραλια που κανει και ζεστη

5 comments:

candy's τετραδιάκι said...

Oχι και κλαψομουνα η γιατρινα!!!!

Manos said...

oχι ρε παιδι μου καλη ειναι δε λεω. Εξαλου στη γυναικα μετραει και η προικα καπως και αυτη ως γιατρος ολο και κατι θα εχει στην ακρη. Εμεις τωρα την παρακευη 500 δωσαμε στην αναισθισιολογο που μας εφτιαξε την παεθερα.

Αλλα να τωρα... Ανεξαρτητα απο αμα ειναι ανοιξη η οχι. Σκαει αυτη η κειτ με το αμανικο και εχει ιδρωσει κιολας και ειναι και καπως βρεμενο. Τι να μας πει η γιατρινα μετα? Καλη ειναι αλλα ειναι καπως θλιμμενη. Θα μου πεις και η κειτ αμα την κουτοπωνε ο σωγιερ μετα εκκλαιγε. Δεν ξερω μεγαλη κουβετνα.

Μια φορα η γιατρινα ειναι κακια. Μια τιμωρια της την εριχνα

candy's τετραδιάκι said...

χαχαχαααχχαχ τι λες ωρε???

ξαναπεστο!! χαχαχαχαχαχαχα

Manos said...

πιο ν ξαναπω απ ολα?

candy's τετραδιάκι said...

Πεστα ολα!