Sunday, April 15, 2007

kavouri ρακετες ομορφιες της χωρας μας

το λοιπον. Επηγαμε με τον κυριακο σημερα στο καβουρι στην παραλια να δουμε πωπους. Τωρα κοιτα τι εγινε. Βγαλαμε βιντεος και φωτογραφιες και επειδη η χωρα εχει δυσφημιστει με τους πνιγμενους ειπα να δειξω εδω μερικα να παρει τα πανω του ο τουρισμος. Να το ξερετε αυτο με τον ιντρνέτ το βλεπουν και στο εξωτερικο γιατι κι εχει εχει κατι προγραμματα σαν το δυχτωθειται. Ετσι αμα ειναι να πειτε κανα καλο λογο γιατις παραλιες να το κανετε γιατι ειμαστε χωρα που ζει απο τους τουριστες που τους κλεβουνε οι ταξιτζηδες και οι ξενοδοχοι.

μΙΑς και εμαθα το γιου τιουπ τα βαλα εκει αλλα να ξερετε ειναι κολωπρογραμμα γιατι κατι με ξεβρακωτες που βαζω μολις τα δειξει μια φορα μετα μου τα σβηνουν. Αυτο το βιντεο δεν ειχει γυμνες. Εχει ομως ενα αλλο πολυ ωραιο που διαφημζει τις παραλιες που μερικοι παιζουν και ρακετες. Καποιο τους ενοχλει αλλα ειναι φλωροι. Εγω εχω παει ολη τη χρονια γυμναστηριο και εχο σφιξει τρελα.



Εγω nomizv ayτο θελουν και οι τουριστες να παιζουμε ολο ρακετες και για αυτο πληρωνουν. Να το πρωθησουμε κι αλλο σε εθνικο σπορ.Γουσταρουν καταφορα να πας σε μια ησυχη παραλια και αντι να κους το μοντονο χρουυ χρουυ χρουυ που κανει το νερο να ακους το τικ τοκ απο το μπαλακι. Μετα αμα τους το πεταξεις και στην ψαθα πιανεις και την κουβεντα και γινεσαι και κοινωνικοτερος.

Επισης βγλαμε φωτογραφες σεξουαλικες εικονες απο αλλους ελληνες που θα τα βλεπουν οι τουριστες και θα ερθουν και του χρονου Γκομενακια με στρινκσ με τελειες αναλογιες κλπ(αυτα τον Απριλη φαντασου τι θα γινει τον αυγουστο.. βεβαια τωρα ειναι και ανοιξη που ως γνωστο δημιουργουνται και ορμες)



12 comments:

Anonymous said...

ouraiou tou mplogk. na tou xairest'.

Manos said...

τεστ

Manos said...

παμε.. παιζει ρεεεεε

Manos said...

Ελα το χω. το κωλοπαιδι ο κυριακος δεν με βοηθα και πολυ αλλα θα το βρω. Τωρα που βρηκαμε και πως βγαινει το σχολιο και ωπως μπαινει και το αλλο θα γινει χαμος
σα ρεσει? χαιρομαι

ακους?

θα γραψω και για την παρτη σου γιατι ειμαι πολυς θαυμαστης

Manos said...

ακους και με label απο κατω που μου εδιεξε ο κυριακος

Anonymous said...

psssssssssssssssssssssssssssss

tha me kaneis diasimo kai plousio?

Anonymous said...

Ti dialo, ksypnisa kai akoma den eimai plousios i diasimos.

TI SE PLIRWNOUME RE?

Manos said...

πΕΡΙΜΕΝΕ ρε τις καθημερινες ο Κυριακος γυρναει αργα

Manos said...

δεν καταλαβαινω τι σκατα εχει παθει η εικονιτσα στο ονομα μου και δεν βγαινει

Anonymous said...

δε νοιωθω καλα ξαφνικα βλεπω ηλεκτρικα οραματα και τρωω φλασιες οτι ακουγονται ρεκβιεμ παντου

Anonymous said...

ειπα.βλεπω ηλεκτρικα οραματα και τρωω φλασιες οτι ακουγονται παντου ρεκβιεμ.κι αν δε ξαναβγει δε το ξαναγραφω

Manos said...

βγηκε