Sunday, April 29, 2007

ΚΛΑΜΠ ΝΤΕΚΑΝΤΑΝΣ & οι ψευτικη σκατουλα πολυουρεθανης

Εδω Manos. πΗΓΑΜΕ χτες και παλι στο ντεκαδανς που ειχα να παω πολυ καιρο. Μιλαμε παλια, το 2001 συγκεκριμενα πηγαινα τουλαχιστο μια φορα την εβδομαδα. Εγω μικρος ακουγα μεταλ αλλα τωρα ακουω κι αλλα.

Τοτε εχα κοψει και το καπνισμα και επινα λιγο παραπανω και πηγαιναμε στο κλαμπ και γινομαστε ντιρλα και καναμε τρελες πλακες και καμακια.

Αυτο που ητο το αγαπημενο μου ηταν με τα ψευτικα σκατα. Ο φιλος μου ο πικος μου χε δειξει ενα κολπο τρομερο.

Αυτος ητο μπογιατζης και ειχανε μονωτικο αφρο πολυουρεθανης, Και αμα επεφτε κατω και στεγνωνε ηταν σα γλεντοκωλο απο καναν αρρωστο και ετσι ηρθε η ιδεα και καναμε το εξης.

Αμολας λιγο αφρο κατω και τον αφηνεις να στεγνωσει. Μετα περνεις ενα σπραυ με καφε μπογια και τα βαφεις σκατουλι

Αυτα γυαλοκοπανε και τα κανει να μοιαζουν πολυ υγρα και ζωντανα.

Επειδη εγω ιμαι πολυς χαβαλες ναουμε καθε βραδυ που πηγαινα σε κανα κλαμπ ( και εκεινη τη χρονια ολο ντακαντασν πηγαιναμε) επερνα μαζι κι ενα σκατο ψευτικο στην τσεπη.

Πηγαινα λοιπον στην τουαλετα κι αμολαγα καθε βραδυ ενα στο πατωμα.
Το πατωμα ητο που ητο σκατα επειδης ειχει κατω το αστοχημα του καθε μεθυσμενου, ΕΙΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ κοωλοχαρτα της καθε μεθυσμενης, αμολαγα κι εγω την πλασικη κουραδα, γινοτανε κατω διακοσμιση τρελη.

Ερε γελια. Φντασου μετα που δεν κοταγε κανεις στην τουαλετα. Εμπενες μεσα κι αμα δεν ηξερες ελεγε.. Ρε μαλακα? τι μπουργανα αμολυσε το παληκαρι στο πατωμα? Τι Διαολο χεσοκορδελα αφηκε?

Κι απο που να περασεις να μπεις μεσα? Τρελο γελιο σου λεω. Αυτο το αστειο εχω καιρο να το κανω. Μολις μονωσουμε τιπτοτα στο σπιτι κι εχουμε παλι καναν αφρο πολυουρθανης θα το κανω και θα γελασουμε παλι.

Σε αυτο το σημειο θε να πω στους χιλιαδες φιλους μου προσοχη. Μην παρασυρθητε κι αμα πατε σε κανα κλαμπ οπος το ντεκαντανσς κι εχει κατω κανα τεραστιο σκατο το πιασετε με το χερι η το παραμερισετε με το ποδι, διοτι δεν το κανω πια αυτο το αστειο και μπορει να ειναι αληθινο και να σιχαθειτε

Μανος

1 comment:

Manos said...

θα πω κι αλλα για το κλαμπ γιατι μου αρεσ επολυ που ξανα πηγα