Tuesday, April 17, 2007

Η επιστροφη του Σταθη Ψαλτηηηηηηηηη


Εδω Manos. Κλασαμε απο το χαβαλε παλι. ο ψαλτης παιζει σε μια κωμωδια στο Αlpha πολυ πρωτη. Γυρναω κι εγω απο το μαγαζι και τονε βελπω σε ενα εκει που το λενε να με αγαπας. Πολυ καλο σου λεω. Ολο γρυλιζει ολο κανει τον αγριο τρελο γέλιο σου λεω. Απο το βασικα καλησπερα σας ειχαμε να γελασουμε τοσο. Τετοια ταλεντα εγω τα θαυμαζω πολυ.

Ο κυριακος λεει οτι δεν ειναι κωμωδια και τα κανει αυτα για να κλαψουμε αλλα ο κυριακος λεει ολο μαλακιες , οπως τοτε που ελεγε οτι περνουμε ασυρματο ιντρνέτ απο το γειτονα.

Οποιος θελει να γελασει να δει ψαλτη στο να με αγαπας που κανει οτι καηκε ο καμενος. Εχει και τρελο χτενισμα. Αυτος κανονικα ειναι κατακαραφλος κι εκανε πλαγιοδανεισμο τριχων για να μην το δουμε. Επειδη μερικοι δεν τα πιανετε ευκολα να πω οτι εννοω οτι μακραινει τα πλαινα και τα κανει σχεδιο γυρω γυρω σαν τον κωστετσο και κρυβει την καραφλα. Αλλα εδω ειναι ολο τεζα στο κρεβατι και βγαινει εξω ολο το συστημα.

Τωρα ανυπομομωνω να θεραπευτει στη σειρα να σηκωθει να βαλει αυτα που φοραει με τις βατες και τις πιετες να τρελαθουμε στο γελιο παλι

1 comment:

Anonymous said...

Koula.... poli kwlopaido o Kyriakos...:)